Direct naar inhoud

Communicatiemedewerker

Voel jij je thuis in een dynamische organisatie die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is?

Ben je creatief, goed in schrijven en heb je ervaring in de online communicatie? Dan maken we graag kennis met jou!

Zo ziet je werkdag eruit

Onze bussen en treinen zie je overal in het Friese en Groningse landschap rijden. Met ons vervoer, onze 1100 medewerkers en circa 2,5 miljoen checks-ins per maand hebben we een prominente plek in de maatschappij.

Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden je een boeiende baan in een dynamische omgeving verder kun je rekenen op:

Wie zoeken wij?

Wat we nodig hebben is iemand die steengoed in de uitvoering is. Wij zijn een organisatie met een betekenisvolle maatschappelijke opdracht, hoge ambities en enthousiaste en bevlogen medewerkers.

Sollicitatieproces

Eerste contact

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met jou op over het vervolg van jouw sollicitatie.

We gaan in gesprek

Tijdens 1 of meerdere gesprekken maken we nader kennis. We vertellen jou zo veel mogelijk over de vacature en over Arriva. Uiteraard krijg jij ruim de gelegenheid jouw sollicitatie toe te lichten en jouw vragen te stellen.

E-assessment

Als we beiden positief zijn over de gesprekken, nodigen we je uit voor een e-assessment. Hierin toetsen we jouw geschiktheid voor de functie.

Vervolggesprek

De resultaten van het e-assessment koppelen we aan jou terug. Mogelijk hebben we nog enkele aanvullende vragen voor je. Ook jij kunt jouw resterende vragen aan ons stellen.

Arbeidsvoorwaarden

We komen samen tot de conclusie dat er inhoudelijk een match is. We bespreken nu de arbeidsvoorwaarden.