Direct naar inhoud

Verantwoordelijk zijn voor het leidinggeven aan de afdeling Datawarehouse.

Als Manager Business intelligence ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de afdeling Datawarehouse. Je geeft leiding aan een 8-tal professionals op het gebied van ETL, reporting en business analyses. Daarbij onderken en vertaal je behoeftes van de verschillende bedrijfsonderdelen van Arriva naar bruikbare oplossingen en rapportages, inclusief het laten bouwen en invoeren van die oplossingen. Daarnaast leid je ook Datawarehouse-projecten. Je komt in het managementteam van ICT.

Zo ziet je werkdag eruit

Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden je een boeiende baan in Heerenveen in een dynamische omgeving verder kun je rekenen op:

Wie zoeken wij?

In het kort: goede analyticus met een servicegerichte instelling. Dat lichten we graag verder toe:

Sollicitatieproces

Eerste contact

Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met jou op over het vervolg van jouw sollicitatie.

We gaan in gesprek

Tijdens 1 of meerdere gesprekken maken we nader kennis. We vertellen jou zo veel mogelijk over de vacature en over Arriva. Uiteraard krijg jij ruim de gelegenheid jouw sollicitatie toe te lichten en jouw vragen te stellen.

E-assessment

Als we beiden positief zijn over de gesprekken, nodigen we je uit voor een e-assessment. Hierin toetsen we jouw geschiktheid voor de functie.

Vervolggesprek

De resultaten van het e-assessment koppelen we aan jou terug. Mogelijk hebben we nog enkele aanvullende vragen voor je. Ook jij kunt jouw resterende vragen aan ons stellen.

Arbeidsvoorwaarden

We komen samen tot de conclusie dat er inhoudelijk een match is. We bespreken nu de arbeidsvoorwaarden.