Direct naar inhoud

Een baan waar beweging in zit

met altijd een riant uitzicht op het prachtige Achterhoek/Rivierenland.

Een baan waar beweging in zit, met altijd een riant uitzicht. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. In samenwerking met Randstad zijn we op zoek naar nieuwe flexibele collega’s voor de standplaatsen Tiel, Doetinchem, Groenlo en Zutphen.

Je rijdt op mooie locaties

Afhankelijk van je woonplaats kun je rijden in Tiel, Doetinchem, Groenlo en Zutphen.

Flexibele werktijden

Gezellige en informele sfeer

Uitzicht op een vast contract bij Arriva

Buschauffeur Sophie
Buschauffeur Arriva

Ik kan twee passies heel mooi combineren in dit beroep; het rijden met een groot voertuig en het omgaan met verschillende soorten mensen.

Jurgen - Buschauffeur

Zo ziet je werkdag eruit

Goeiemorgen! Op de Arriva-vestiging, in de buurt van je woonplaats, staat de koffie klaar. Met een hechte groep collega’s is het hier altijd gezellig. Stipt op tijd pak je de sleutels van een van onze bussen.

Wie zoeken wij?

In het kort: een gedreven, leergierige, vriendelijke, verantwoordelijke en zelfstandige, fijne collega. Dat lichten we graag verder toe.

Wat bieden wij jou?

Je komt in een hechte groep collega's die op een informele wijze met elkaar omgaan. Van buschauffeurs die pas zijn gestart tot ervaren collega’s die al jaren in het vak zitten. Samen doen we graag een bak koffie in de kantine.

Sollicitatie

Voor buschauffeur (opleiding mogelijk)

Arriva heeft er voor gekozen om voor deze vacature samen te werken met Randstad. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw gegevens verstrekt worden aan Randstad. Uiteraard worden jouw gegevens alleen gebruikt voor deze vacature. Na het succesvol doorlopen van het selectietraject werk je via Randstad bij Arriva. Uiteraard is er uitzicht op een vast contract bij Arriva. Meer informatie over Randstad en de mogelijkheid om te solliciteren vind je via onderstaande knop.

Randstad
Buschauffeur in de bus

“Iedere dag stap ik als buschauffeur van Arriva met een lach achter het stuur. Ik doe mijn werk graag. Mensen ontmoeten, begroeten en veilig naar hun bestemming brengen.”

Kelly - Buschauffeur