Direct naar inhoud

Rij op de kleurrijkste route van Nederland

met riant uitzicht over de bollenvelden rondom Keukenhof

Als buschauffeur van de Keukenhof Express heb je het getroffen. Je rijdt op de kleurrijkste route van Nederland, met riant uitzicht over de prachtige bollenvelden van de Bollenstreek. Onderweg zie je velden gevuld met tulpen, hyacinten, narcissen en andere bloemen. Lijkt dit je wel wat? Pak je kans! We zijn op zoek naar collega’s die van 23 maart t/m 14 mei toeristen naar Keukenhof in Lisse willen vervoeren. Wil je daarna bij Arriva blijven werken? Graag!

Zo ziet je werkdag eruit

Goedemorgen of goedemiddag! Met de chauffeurs die ook de Keukenhof route rijden, begin je de werkdag met een kop koffie of thee op de Arriva-vestiging. Stipt op tijd loop je naar de bus, de 'Keukenhof Express', en start je met je dienst.

Wie zoeken wij?

Een gedreven, leergierige, vriendelijke, verantwoordelijke, vakbekwame, zelfstandige en fijne collega.

Wat kan je verwachten?

Een gave baan tijdens het mooie Keukenhof seizoen. Je rijdt met een groot voertuig en in jouw bus ontvang je een internationaal publiek van over de hele wereld.

Benieuwd naar de ervaring van buschauffeurs die eerder op Keukenhof Express reden?

Het sollicitatieproces

E-assessment (niet voor mensen die al een rijbewijs D hebben)

Nadat jouw sollicitatie is beoordeeld ontvang je een uitnodiging voor een e-assessment. Bij een goede score op dit E-assessment, nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Je eerste gesprek

Daarin vertel je ons waarom jij buschauffeur bij Arriva wilt worden.
Mocht je eerst nog een opleiding moeten volgen, dan bespreken we ook jouw geschiktheid voor het opleidingstraject.

Testrit (niet voor mensen die al een rijbewijs D hebben)

En dan het echte werk! Samen met een instructeur maak jij een testrit in een lesbus van onszelf of een rijschool uit de regio. De instructeur rapporteert na de testrit hoe jij het hebt gedaan en hoe haalbaar het is om jouw busrijbewijs te halen.

Psychologisch onderzoek

De volgende stap is een psychologisch onderzoek. Jij krijgt daarvoor een (online) vragenlijst en een uitnodiging voor een gesprek met een psycholoog. Een capaciteitentest maakt ook deel uit van het onderzoek. Daarmee meten we onder andere je reactiesnelheid. Voor het gesprek en de capaciteitentest ga je naar de locatie van het psychologisch instituut.

Medisch onderzoek

Na een positieve uitslag van het psychologisch onderzoek mag je door naar de medische keuring. Dit wordt uitgevoerd door een keuringsarts. Er wordt getoetst of er medische belemmeringen zijn om het vak (veilig) uit te oefenen.

VOG

Als laatste: de VOG. Met behulp van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) komen we te weten of jouw (justitiële) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van je nieuwe functie als buschauffeur.