Direct naar inhoud

Jij brengt de zaak aan het rollen

Regio Zuid Holland

Van Euro 6 Dieselbussen, ook rijdend op HVO, naar modern passagiersvervoer op een volledig duurzame brandstof. In de Arriva werkplaats in Krimpen a/d IJssel maken we deze grote stap vooruit. Bij Arriva geloven we dat je in die stap én in het onderhoud van je bussen zelf het voortouw moet nemen, de kennis en kunde in eigen huis moet hebben. Dat is dan ook de reden dat we de werkplaats van onze bussen in Krimpen– nu nog van leverancier VDL – overnemen. Als Monteur Bus een perfect moment om bij Arriva in te stappen. Áls je van een uitdaging houdt natuurlijk, en zin hebt om met ons mee te innoveren.

Zo ziet je werkdag eruit

Koffie gehad, overall aan en bijgepraat met je collega’s? Dan kun je beginnen. In deze voor Arriva nieuwe werkplaats werk je met je eigen verrijdbare gereedschapskist met daarin alles wat je nodig hebt.

Wie zoeken wij?

Als Monteur Bus ben je in staat om zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Je bent technisch sterk, houdt van alles wat over het asfalt rijdt en kunt er ook zelf mee uit de voeten.

Dit mag je van ons verwachten

Een mooie uitdagende baan in de techniek.

Werkplaats in beweging

We nemen de werkplaats in Krimpen aan den IJssel over. Dat betekent dat we investeren in deze werkplaats zien als een investering in de toekomst.

Martijn

Manager Werkplaatsen Techniek

‘In een werkplaats werk je zelfstandig én ook samen, Zo zorg je er, samen je collega’s voor, dat zowel onze chauffeurs als onze reizigers veilig en zonder problemen veel kilometers kunnen maken. Het is daarom ook dat Techniek, het beheren en onderhouden van onze bussen, bij Arriva steeds belangrijker wordt.'

Werkplaats Bus Zuid

'We staan hier – letterlijk – nooit stil. Wij willen zelf alle kennis hebben en houden van onze huidige bussen. Daarnaast zetten we in op het ontwikkelen van kennis van duurzame techniek.'

Martijn - Manager Werkplaatsen Techniek