Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Vier jonge collega's staan en zitten in een Arriva-bus en praten met elkaar.

Arriva Traineeships

Bijdragen aan een duurzame wereld is bij Arriva meer dan een mooie belofte. Als trainee werk jij mee aan innvatieve projecten en krijg je de ruimte om je ideeën daadwerkelijk door te voeren. Heb je pas een academische studie afgerond of maximaal 2 jaar gewerkt, en ben je toe aan een afwisselende en verantwoordelijke job waar je ontwikkeling ook centraal staat? Dan is een Arriva Traineeship wellicht iets voor jou!

Drie programma's, overal in Nederland

Arriva heeft een Management Traineeship, een Talent Programma voor Logistiek| Techniek | Vervoerkunde en een Data Traineeship. Ons hoofdkantoor is gevestigd is in Heerenveen, maar wij zijn niet alleen op zoek naar kandidaten uit het noorden. Arriva heeft vestigingen in heel Nederland!

Arriva's Traineeship

Getalenteerde starters die een vliegende start willen maken in hun carrière kunnen bij ons terecht. Gedurende 18 maanden werk je op verschillende afdelingen in één van onze vijf regio’s, bij Asset Management of op het hoofdkantoor. Naast de diversiteit in de werkplekken volg je ook verschillende internationale trainingen met trainees uit andere Arriva landen en neem je deel aan gave evenementen voor young professionals.

Werken bij Arriva kan je met recht een reis noemen, want je wordt continu uitgedaagd met onder meer maatschappelijke vraagstukken, logistieke puzzels en financiële uitdagingen. In ons traineeship krijg je ruimte om je ambities waar te maken en je innovatieve ideeën daadwerkelijk uit te voeren.

Jonge man achter computer laat iets zien op zijn computer aan vrouwelijke collega die bij hem staat.

Kenmerkend voor onze programma’s

  • Maatwerk: we houden rekening met jouw loopbaanwensen bij de inrichting van jouw programma
  • Verantwoordelijkheid vanaf het begin
  • De kans om snel door te groeien
  • Zien en ervaren van verschillende bedrijfsonderdelen
  • Samen met je mede-trainees naar evenementen en opleidingen
  • Een persoonlijke mentor voor coaching en loopbaanbegeleiding
  • Bouwen aan een internationaal netwerk

Trainees die jou in de afgelopen zijn voorgegaan werken nu bijvoorbeeld als Concessiemanager, HR manager, Analist, Vervoerontwikkelaar, Teammanager of Growth Marketeer

Solliciteren als trainee

Arriva's Traineeship