Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Drie oliemeters in een werkplaats voor Arriva-bussen.

Werken in de techniek

Techniek is de kern van onze dienstverlening. Deze afdeling houdt onze bussen, treinen en alles daartussenin in topconditie. Heb jij talent voor techniek en wil je meewerken aan een duurzame toekomst? Dan is Arriva jouw volgende bestemming.
Drie oliemeters in een werkplaats voor Arriva-bussen.

Alles over onze werkplaatsen

Onze werkplaatsen zijn hoogtechnologische omgevingen bomvol innovatie snufjes. Om die goed tot hun recht te laten komen hebben we jouw handen, kennis en vindingrijkheid nodig.

Wat is Asset Management?

Een techneut werkt bij Arriva bij de afdeling Asset Management. Je houdt je bezig met selectie, aanschaf, beheer en onderhoud van alle assets. Dat zijn niet alleen onze treinen en bussen, maar ook onze gebouwen en laadinfra. Jouw talent hebben we in de werkplaats nodig voor het beheer en onderhoud van onze treinen en bussen.

Wat is het doel van Asset Management?

We zorgen ervoor dat onze passagiers altijd kunnen rekenen op een veilig en comfortabele reis. Dat betekent dat we elk voertuig – van de nieuwste waterstofbus tot onze dieseltreinen – met de grootste zorg onderhouden. Daarmee zorgen we dat onze voertuigen zo lang mogelijk van topkwaliteit blijven.

Welke rollen zijn er?

Van leerling-monteur tot technisch specialist: bij Arriva is er plek voor iedereen die met de handen wil werken aan de toekomst van transport. Maar Asset Management is breder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan Vastgoed en Facilitair Beheer (VFB) voor onderhoud van al onze gebouwen. Of een fleetmanager die onze wagenparken runt.

Monteur aan het werk in een Arriva bus, met behulp van een laptop.

Arriva's vacatures binnen de techniek

We zijn voortdurend op zoeken naar gedreven technici die willen bijdragen aan het verbeteren van ons transport. Begin je net of ben je een ervaren specialist? Onze mechanische deuren staan hoe dan ook voor je open. Kijk mee tussen onze vacatures:

 • Bus

  Buschauffeur Twente (via Randstad)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in het mooie Twente? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Twente iets voor jou!

  Uren per week
  8-32
  Locatie
  Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Oldenzaal (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Oldenzaal en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Oldenzaal iets voor jou!

  Uren per week
  24-36
  Locatie
  Oldenzaal
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Enschede (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Enschede en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Enschede iets voor jou!

  Uren per week
  24-36
  Locatie
  Enschede
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Hengelo (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Hengelo en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Hengelo iets voor jou!

  Uren per week
  24-36
  Locatie
  Hengelo
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Almelo (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Almelo en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Almelo iets voor jou!

  Uren per week
  24-36
  Locatie
  Almelo
  Naar vacature

Waar kom je terecht?

Werkplaatsen in overvloed. Ook bij jou in de buurt! We hebben er tien door heel het land. Zit er een voor jou bij?

Dit is waarom je bij Arriva wil werken

Een icoon van een hand die munten in de lucht gooit.

Een goed salaris

Vanaf € 2410 tot € 3736, exclusief toeslagen. Altijd volgens de laatste CAO.

Een icoon van een jaarkalender.

Veel vrije dagen

We roosteren flexibel in, daardoor kun je makkelijk vrije dagen inplannen.

Een icoon van het torso en hoofd van een poppetje in het blauw.

Goede arbeidsvoorwaarden

Zoals: een eindejaarsuitkering, doorbetaalde pauzes, belastingvoordeel voor de aanschaf van tablet of laptop. Altijd gratis reizen met Arriva via reisapp glimble.

Icoon van een afstudeermuts.

Ontwikkelmogelijkheden

Volg bij de Arriva Academy een van de vele trainingen. Waarin specialiseer jij je?

Welke rol past bij jou?

Je bent precies en gedreven, voelt je thuis in een team én hebt twee rechterhanden. Weet je nog niet precies wat je bij ons wil doen? Er zijn ongetwijfeld genoeg vacatures die bij je aansluiten. We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Je bent altijd welkom voor een kop koffie en een rondleiding. Ben je enthousiast, dan mag je gewoon een dag meelopen! En wie weet werk jij straks in een van onze werkplaatsen.

Drie stoere monteurs, twee mannen en een vrouw, lopen door de werkplaats met Arriva-bussen.

Moet je het vak nog leren?

We waarderen je leergierigheid. Daarom kun je al bij ons komen werken als je je technische opleiding nog niet helemaal hebt afgerond. Daarna staan we klaar om je nog veel verder vooruit te helpen.

We brengen je verder

Vanaf dag één ondersteunen we je met een uitgebreid opleidingsprogramma. We vinden jouw ontwikkeling namelijk erg belangrijk. Onze Arriva Academy biedt honderden cursussen, opleidingen en certificeringen die je helpen te groeien in je vakgebied. Van leiderschap tot dieselmotors en van teambuilding tot elektromonteur.

Je doorgroeimogelijkheden in de techniek

Kom je hier als leerlingmonteur, dan stroom je door tot volwaardig monteur. Vanaf daar kan je je specialiseren. Word jij onze nieuwe waterstofbus-specialist? Of ligt er iets anders voor je in het verschiet? Bij Arriva is geen enkel carrièrepad voorgekauwd: alles is bespreekbaar!

Lees de ervaringen van je collega's

Monteur werkt aan busonderdeel op bureau, werkplaats op de achtergrond.

Het verhaal van elektromonteur Fabian

Monteurs techniek
Twee jonge mannelijke collega's van Arriva zitten samen achter een computer op kantoor.

Het verhaal van trainees en stagiairs

Trainees, stage en afstuderen

In de techniek

Vormen arbeidsvoorwaarden de basis voor tevreden en gemotiveerde medewerkers. Daarom bieden we je niet alleen een marktconform salaris, maar ook een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

Jouw salaris Voor Arriva ben je goud waard. Daarom belonen we je met een competitief salaris. Op basis van een 36-urige werkweek krijg je tussen de 2410 euro en 3736 euro bruto per maand. De mogelijkheid om 38 of 40 uur te werken, bieden we je natuurlijk ook!

Voordelen van Arriva's techniekjobs Van flexibele werktijden tot een collectieve zorgverzekering en van een fietsplan tot een pensioenregeling – we zorgen goed voor onze mensen. We vinden het belangrijk dat je gezond en gelukkig bent in je werk. En daarbuiten. Daarnaast bieden we een toeslag als je onregelmatige diensten draait, mag je gratis reizen op alle trajecten van Arriva, krijg je minimaal 24 vrije dagen en klim je omhoog op de loonladder naar mate van ervaring.

Solliciteer direct bij Arriva

En pak een baan binnen de techniek

Ben jij toegewijd, handig en klaar om een belangrijke rol te vervullen binnen Arriva? Solliciteer vandaag nog. We kunnen je goed gebruiken!

Naar jouw droombaan

Solliciteer direct

Ben jij toegewijd, handig en klaar om een belangrijke rol te vervullen binnen Arriva? Solliciteer dan vandaag nog. We kunnen je goed gebruiken!

Zes personen in Arriva-uniformen lopen zelfverzekerd naar de camera op een busbaan, met Arriva-bussen op de achtergrond.
Een icoon van twee tandwielen, een grote en een kleine.

Veelgestelde vragen