Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Drie oliemeters in een werkplaats voor Arriva-bussen.

Techniek

In dit vak werk je met je handen, met gereedschap, en met een laptop, om oplossingen te vinden voor technische problemen bij het beheer en onderhoud van ons materieel. Je bent ook bezig met innovatie die hoort bij een duurzame toekomst.
Drie oliemeters in een werkplaats voor Arriva-bussen.

Onderdeel van Asset Management

In de kern van de operatie van Arriva zitten onze Assets. Afdeling Asset Management draagt zorg voor ons materieel, onze treinen en bussen, onze gebouwen en laadinfra.
Alle deelstappen die aan bod komen in de ‘life cycle’ van deze Assets zijn in één proces en afdeling bij elkaar gebracht: Arriva Asset Management.

De medewerkers van Asset Management houden zich bezig met selectie, aanschaf, beheer en onderhoud van alle Assets en later ook met het weer afschrijven of hergebruiken ervan.

Wij geloven dat je de kennis van je materieel en het beheren en onderhouden ervan in eigen hand moet houden. We hebben daarom veel eigen werkplaatsen, specifiek voor trein en bus, in (bijna) alle regio's.

Het beheer en onderhoud van onze treinen en bussen is wat wij bedoelen met Techniek.

Heb jij technisch talent? Houd jij van een uitdaging en heb je zin om met ons mee te innoveren?

Onze werkplaatsen

De afdeling Techniek die staat voor beheer en onderhoud heeft negen werkplaatsen: 7 voor bussen (liggend in Varsseveld, Venlo, Heerlen, Maastricht, Leiden, Krimpen a/d IJssel en in Leeuwarden); 1 in Meppel speciaal voor werkzaamheden aan de voertuigvolgsystemen en schadeherstel en 1 voor treinen in Zutphen.

Monteur aan het werk in een Arriva bus, met behulp van een laptop.

Actuele vacatures

Ben jij die fijne collega die zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kan voeren aan het rijdende materieel van Arriva?

Tip: kies aan de linkerkant van het vacatureoverzicht nog wel even voor Techniek om de juiste vacatures te zien.

Onze vacatures

Bekijk ook de verhalen van monteurs die bij ons werken

Op zoek naar een vacature in een ander vakgebied?