Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Teammanager Mohamed staat lachend te bellen buiten met een bus op de achtergrond.

Staf & Management

De wielen die voor onze reizigers rollen doen dit niet vanzelf. Daarvoor zijn ondersteunende afdelingen en mensen nodig. We zoeken specialisten voor die afdelingen en teammanagers om ervoor te zorgen dat iedereen 'buiten' elke dag aan de slag kan.
Teammanager Mohamed staat lachend te bellen buiten met een bus op de achtergrond.
Twee collega's zijn met elkaar in gesprek op de verkeersleiding van Arriva.

Ondersteunende afdelingen bij Arriva

Naast de chauffeurs, machinisten, stewards en monteurs kennen wij ook ondersteunende afdelingen bij Arriva. Denk daarbij aan Finance & Control, QHSE, Arriva Support & Logistiek, Vervoersontwikkeling, Inkoop, Asset Management, HR, Communicatie, Marketing & Sales of onze Klantenservice.

Binnen deze afdelingen werken specialisten die voor heel Arriva en de verschillende regio's werk verzetten, nadenken over verbeteringen en innovaties én die ook implementeren.

Voor de dagelijkse aansturing van de medewerkers die vanuit een vestiging worden ingezet om de bussen en-of treinen te rijden, kent Arriva teammanagers.

Elke vestiging van Arriva heeft één of meer teammanagers afhankelijk van het aantal medewerkers dat op die vestiging werkt.

Actuele vacatures

In dit diverse werkveld van staf en Management zijn we op zoek naar verschillende leidinggevenden en specialisten. Bekijk de vacatures.

Onze vacatures

Groeien naar een managementrol?

Bekijk het Traineeship Management! We hebben ook traineeships gericht op Techniek, Logistiek & Vervoerkunde en Data Science.

Alle vacatures

Op zoek naar een vacature in een ander vakgebied?
Bekijk onze vacatures in andere vakgebieden in ons overzicht.