Direct naar inhoud

Onze vacatures

Bij Arriva kijken we elke dag vooruit. Ruim 5500 toegewijde collega's bieden steeds betere verbindingen voor miljoenen reizigers. Wil jij meewerken aan de toekomst van het OV?

Uitgelichte vacatures

Onze vacatures

 • Stages

  Medewerker serviceteam

  Vind jij het momenteel lastig om aan een betaalde baan te komen omdat je, bijvoorbeeld een (fysieke) beperking hebt, geen diploma op zak hebt, geen werkervaring hebt, of de Nederlandse taal nog niet helemaal goed spreekt? Vind je het daarnaast leuk om te leren in de praktijk? Wellicht is het Arriva ServiceTeam dan wat voor jou! Wij bieden jou een (onbetaalde) werkervaringsplek waarin jij jezelf klaarmaakt voor een betaalde baan bij Arriva of elders.

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Techniek

  Monteur Bus Voertuigvolgsystemen

  In onze werkplaats Bus in Meppel werken wij aan alle aspecten van bus-apparatuur. Het gaat om zowel de in-, uit-, als de ombouw van de apparaten. Wij vinden het belangrijk om al die kennis en kunde in huis te hebben én die kennis ook verder uit te bouwen. Wil jij daaraan jouw bijdrage leveren?

  Uren per week
  40
  Locatie
  Meppel
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur (opleiding mogelijk)

  Een baan waar beweging in zit, met altijd een riant uitzicht. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. In samenwerking met Randstad zijn we op zoek naar nieuwe flexibele collega’s voor de standplaatsen Tiel, Doetinchem, Groenlo en Zutphen.

  Uren per week
  16-36 uur
  Locatie
  Tiel, Doetinchem, Groenlo en Zutphen
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Krimpen aan den IJssel.

  Uren per week
  20 - 35 uur
  Locatie
  Krimpen
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Lisse.

  Uren per week
  16-40 uur
  Locatie
  Lisse
  Naar vacature
 • Open sollicitatie

  Staat er geen vacature voor je tussen maar wil je wel graag bij Arriva werken? Stuur ons dan jouw open sollicitatie.

 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Leiden.

  Uren per week
  16-40 uur
  Locatie
  Leiden
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Gouda.

  Uren per week
  16-36 uur
  Locatie
  Gouda
  Naar vacature