Direct naar inhoud

Onze vacatures

Bij Arriva kijken we elke dag vooruit. Ruim 5500 toegewijde collega's bieden steeds betere verbindingen voor miljoenen reizigers. Wil jij meewerken aan de toekomst van het OV?

Uitgelichte vacatures

Onze vacatures

 • Stages

  Medewerker serviceteam

  Vind jij het momenteel lastig om aan een betaalde baan te komen omdat je, bijvoorbeeld een (fysieke) beperking hebt, geen diploma op zak hebt, geen werkervaring hebt, of de Nederlandse taal nog niet helemaal goed spreekt? Vind je het daarnaast leuk om te leren in de praktijk? Wellicht is het Arriva ServiceTeam dan wat voor jou! Wij bieden jou een (onbetaalde) werkervaringsplek waarin jij jezelf klaarmaakt voor een betaalde baan bij Arriva of elders.

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Alphen aan de Rijn.

  Uren per week
  16-36 uur
  Locatie
  Alphen aan de Rijn
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Gouda.

  Uren per week
  16-36 uur
  Locatie
  Gouda
  Naar vacature
 • Techniek

  Monteur Werkplaats Bus Krimpen aan den IJssel

  Van Euro 6 Dieselbussen, ook rijdend op HVO, naar modern passagiersvervoer op een volledig duurzame brandstof. In de Arriva werkplaats in Krimpen a/d IJssel maken we deze grote stap vooruit. Bij Arriva geloven we dat je in die stap én in het onderhoud van je bussen zelf het voortouw moet nemen, de kennis en kunde in eigen huis moet hebben. Dat is dan ook de reden dat we de werkplaats van onze bussen in Krimpen– nu nog van leverancier VDL – overnemen. Als Monteur Bus een perfect moment om bij Arriva in te stappen. Áls je van een uitdaging houdt natuurlijk, en zin hebt om met ons mee te innoveren.

  Uren per week
  40
  Locatie
  Krimpen aan den IJssel
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op het prachtige Brabant. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Den Bosch

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Den Bosch
  Naar vacature
 • Open sollicitatie

  Staat er geen vacature voor je tussen maar wil je wel graag bij Arriva werken? Stuur ons dan jouw open sollicitatie.

 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op het prachtige Brabant. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Oosterhout

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Oosterhout
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op het prachtige Brabant. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Waalwijk.

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Tilburg
  Naar vacature