Direct naar inhoud

Onze vacatures

Bij Arriva kijken we elke dag vooruit. Ruim 5500 toegewijde collega's bieden steeds betere verbindingen voor miljoenen reizigers. Wil jij meewerken aan de toekomst van het OV?

Uitgelichte vacatures

Onze vacatures

 • Stages

  Medewerker serviceteam

  Vind jij het momenteel lastig om aan een betaalde baan te komen omdat je, bijvoorbeeld een (fysieke) beperking hebt, geen diploma op zak hebt, geen werkervaring hebt, of de Nederlandse taal nog niet helemaal goed spreekt? Vind je het daarnaast leuk om te leren in de praktijk? Wellicht is het Arriva ServiceTeam dan wat voor jou! Wij bieden jou een (onbetaalde) werkervaringsplek waarin jij jezelf klaarmaakt voor een betaalde baan bij Arriva of elders.

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Bus

  Tourchauffeur

  Ben jij een gastvrije flexibele chauffeur en op zoek naar een zelfstandige afwisselende baan waarbij je mensen een plezierige en veilige reis wilt verzorgen, dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestiging in Maastricht. We bieden plekken aan nieuwe collega’s die al in het bezit zijn van hun rijbewijs D, code 95 en bestuurderskaart.

  Uren per week
  0-20 uur
  Locatie
  Maastricht
  Naar vacature
 • Trein

  Machinist (in opleiding)

  In de ochtend de zon zien opkomen, prachtige vergezichten en een werkplek die nooit verveeld. Dat kan in de functie van treinmachinist. Wij zijn voor verschillende vestigingen in Limburg op zoek naar treinmachinisten. En als je nog geen machinist bent, dan kun je bij ons de opleiding tot machinist volgen.

  Uren per week
  0-36 uren
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Staf en management

  Manager Business intelligence

  Als Manager Business intelligence ben je verantwoordelijk voor het leidinggeven aan de afdeling Datawarehouse. Je geeft leiding aan een 8-tal professionals op het gebied van ETL, reporting en business analyses. Daarbij onderken en vertaal je behoeftes van de verschillende bedrijfsonderdelen van Arriva naar bruikbare oplossingen en rapportages, inclusief het laten bouwen en invoeren van die oplossingen. Daarnaast leid je ook Datawarehouse-projecten. Je komt in het managementteam van ICT.

  Uren per week
  40 uren
  Locatie
  Heerenveen
  Naar vacature
 • Staf en management

  Verkeersleider ASL Trein

  Jij houdt je hoofd koel in stressvolle situaties. Daarnaast kan jij snel schakelen én ben jij oplossingsgericht in het lastige web van de (vervoers)planning. Houd je daarnaast van puzzelen en kan je omgaan met verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

  Uren per week
  36
  Locatie
  Zutphen
  Naar vacature
 • Open sollicitatie

  Staat er geen vacature voor je tussen maar wil je wel graag bij Arriva werken? Stuur ons dan jouw open sollicitatie.

 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Krimpen aan den IJssel.

  Uren per week
  20 - 35 uur
  Locatie
  Krimpen
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op de prachtige polders van Zuid Holland. Als buschauffeur bij Arriva heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Lisse.

  Uren per week
  16-36 uur
  Locatie
  Lisse
  Naar vacature