Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Blauwe buurtbus Arriva staat geparkeerd voor een zwart gebouw met veel ramen.

Ook vrijwillig op de buurtbus rijden?

Arriva rijdt met zo'n 150 achtpersoons buurtbussen in Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Fryslân, Noord-Brabant en Limburg. De buurtbussen worden gereden door vrijwillige chauffeurs.
Blauwe buurtbus Arriva staat geparkeerd voor een zwart gebouw met veel ramen.

Wat is de buurtbus van Arriva?

Met de buurtbus verbindt Arriva dorpen en steden. We rijden volgens een vaste dienstregeling en route. Reizen met de buurtbus is prettig, persoonlijk. Iedereen kan met ons meereizen. En als vrijwillige buurtbuschauffeur breng je iedereen ook weer veilig naar huis.

Buurtbuschauffeur worden?

Dan help je de wijde omgeving met het ov bereikbaar te houden. Een mooie manier om je in te zetten voor onze maatschappij. Heb je rijbewijs B en minimaal 4 uur per week tijd?

Meld je dan aan in jouw regio:

Let op! De informatie verschilt per regio. Selecteer jouw regio hier.

Informatie per regio

Alleen in de regio's Zuid-Holland, Gelderland, Fryslân, Noord-Brabant en Limburg rijden onze buurtbussen. Wil je ook vrijwillige buurtbuschauffeur worden? Neem dan contact op met de buurtbuscoördinator in je regio.

Vrouw staat lachend naast rood-witte buurtbus in Brabant

Rijd mee met de Arriva Buurtbus

Ook vrijwillige buurtbuschauffeur worden bij Arriva? Dat kan bij Arriva in verschillende regio's. Weten hoe wij onze buurtbussen inzetten om bereikbaarheid te verbeteren? Je ziet het in onze buurtbusfilm: