Direct naar inhoud

Buschauffeur

Ieder om zijn eigen reden maar allemaal even gelukkig en blij met hun baan als buschauffeur.

Buschauffeur Pauline

‘Ik zie mensen vaak kijken: hé, een vrouw op de bus. Zelf vind ik het ook best stoer. Heerlijk is het om op zo’n grote bus te rijden. Ik ben echt een blij ei op mijn werk.’

Buschauffeur Jarno

‘Op mijn zeventiende haalde ik mijn autorijbewijs. Twee jaar later reed ik in een stadsbus van enkele tonnen zwaar.'

Buschauffeur Jessica

"Een betaalde opleiding en als alles goed gaat een vaste aanstelling. Een flexibel contract, goede arbeidsvoorwaarden en geen dag is hetzelfde. Elke dag is het verkeer anders en ook de mensen."

Buschauffeur Anneke

"Ik moet een bepaalde route rijden en op tijd zijn, verder ben ik eigen baas op de bus. Naast salaris en vakantie vind ik een veilige werkomgeving belangrijk. Arriva was de eerste vervoerder die cashloos heeft ingevoerd. Het is veiliger en snel. "

Buschauffeur Jurgen

"Ik kan twee passies heel mooi combineren in dit beroep; het rijden met een groot voertuig en het omgaan met verschillende soorten mensen."

Buschauffeur Kelly rijdt naar Keukenhof

"De sfeer is gemoedelijk en met een volle bus terug rijden, met mensen die moe en voldaan zijn na een dagje Keukenhof, geeft mij veel voldoening.”

Buschauffeur Loek rijdt naar Keukenhof

"Ik begin altijd te glimlachen als ik ‘ohhhh’ en ‘ahhh’ achter mij hoor als we langs de eerste bollenvelden of molens langs de route rijden."

Bekijk hier onze vacatures