Direct naar inhoud

Onze vacatures

Bij Arriva kijken we elke dag vooruit. Ruim 5500 toegewijde collega's bieden steeds betere verbindingen voor miljoenen reizigers. Wil jij meewerken aan de toekomst van het OV?

Uitgelichte vacatures

Onze vacatures

 • Stages

  Medewerker serviceteam

  Vind jij het momenteel lastig om aan een betaalde baan te komen omdat je, bijvoorbeeld een (fysieke) beperking hebt, geen diploma op zak hebt, geen werkervaring hebt, of de Nederlandse taal nog niet helemaal goed spreekt? Vind je het daarnaast leuk om te leren in de praktijk? Wellicht is het Arriva ServiceTeam dan wat voor jou! Wij bieden jou een (onbetaalde) werkervaringsplek waarin jij jezelf klaarmaakt voor een betaalde baan bij Arriva of elders.

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur in opleiding (BBL)

  Zin om een nieuwe loopbaan te starten als buschauffeur in Limburg? Dan is dit je kans – stap in! In ons BBL traject leiden we je in circa 3 maanden op tot buschauffeur. Vanaf dan ga je zelfstandig met de bus op pad. Naast jouw werk ga je nog circa 9 maanden 1 dag per week naar school om jouw MBO2 diploma te halen. Zo maken we jou een jaar lang wegwijs in ons mooie vak. Een leertraject dat je geen cent kost, maar waarvoor we je zelfs keurig betalen. Mooier kan niet, toch?

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Techniek

  Leerling monteur

  Als leerling-monteur in de werkplaats in Venlo zit je nooit stil. De ene keer ben je bezig met het onderhoud van een bus, de volgende keer repareer je een storing. Ook de laadinfra, die nodig is voor het laden van de elektrische bussen, hoort bij jouw werkterrein. Je leert steeds weer wat nieuws. Daarnaast werk je aan je opdrachten voor school en overleg je met de leermeester over je volgende activiteit.

  Uren per week
  40
  Locatie
  Venlo
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Heerlen (parttime/fulltime)

  Een baan waar beweging in zit, met riant uitzicht op het prachtige Limburg. Als buschauffeur bij Arriva Limburg heb je het getroffen. Is het iets voor jou, dan is dit je kans. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de standplaats Heerlen

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Heerlen
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Venlo (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de levendigheid van de stad Venlo? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Venlo iets voor jou!

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Venlo
  Naar vacature
 • Open sollicitatie

  Staat er geen vacature voor je tussen maar wil je wel graag bij Arriva werken? Stuur ons dan jouw open sollicitatie.

 • Bus

  Buschauffeur Maastricht (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de levendigheid van de stad Maastricht? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Maastricht iets voor jou!

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Maastricht
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Heijen (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Heijen en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Heijen iets voor jou!

  Uren per week
  0-36 uur
  Locatie
  Heijen
  Naar vacature