Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?

Werken aan arbeidsvoorwaarden is jouw ‘ding’.

Arriva zoekt jouw hulp om de beste werkgever in openbaar vervoer en mobiliteit te zijn.

Van arbeidsvoorwaarden weet jij veel. Je hebt de benodigde specialistische kennis in huis én ervaring. En die zet jij dat allemaal graag in om bij en voor Arriva Nederland te werken aan een modern en eerlijk belonings- en beoordelingsbeleid. De ene dag zit je aan je bureau en spijker je jouw kennis bij, de volgende zit je aan de cao-onderhandelingstafel om daar jouw inbreng met overtuiging in te zetten voor het beste resultaat. "Het is fijn om te kunnen bouwen op iemand met gedegen kennis en ervaring, die daarnaast genoeg humor en relativeringsvermogen meebrengt voor de goede sfeer’’ (Ghislaine Aarts – Directeur Corporate Affairs)

Zo ziet je werkdag eruit

De Manager compensation & benefits zorgt voor het formuleren en implementeren van arbeidsvoorwaardenbeleid dat optimaal aansluit op de strategische doelen van Arriva.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Arriva vind je een dynamische werkomgeving waarin je veel van jouw ideeën en energie in kunt zetten. Je krijgt een salaris in de range van 6.400 en 8.500 euro bruto per maand (40 uur, loonschaal 13 APN). Verder:

Wie zoeken wij?

Je kijkt er naar uit om bij Arriva energiek en met veel enthousiasme deze uitdaging aan te gaan. Verder van belang in deze functie:

Ben jij onze nieuwe Manager compensation & benefits?

Herken je jezelf in de rol die we beschrijven? Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ghislaine Aarts via ghislaine.aarts@arriva.nl. Sollicitaties kunnen gericht worden aan Erik Kaspers (Corporate Recruiter) via werkenbijarriva.nl.