Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Blauw-witte bus van Arriva rijdt langs kleurige gebouwen in Venlo.

Limburg

Wij rijden in de provincie Limburg alle regionale bussen en treinen. Je herkent ons materieel aan de blauw-witte kleur en de grote rode Limburgse Leeuw. Arriva Asset Management heeft drie werkplaatsen in Limburg waarin monteurs de bussen onderhouden.
Blauw-witte bus van Arriva rijdt langs kleurige gebouwen in Venlo.

Vacatures in Limburg

Kom jij ons Team in Limburg versterken? Zie onderstaand een selectie uit onze vacatures in Limburg. Via "Alle vacatures" kun je alle actuele vacatures in Limburg inzien. Welkom (in Limburg) !

Alle vacatures
 • Trein

  Machinist (in opleiding) Heerlen/Maastricht

  Als machinist (v/m) bij Arriva draag jij bij aan duurzame mobiliteit in de regio. Jij zorgt ervoor dat reizigers met de trein op pad kunnen naar school, werk, om te shoppen of vrienden/familie te bezoeken. Je werk biedt zekerheid. Je werkt volgens een rooster waarop je zelf invloed hebt. Zo kun je je rooster beter aan laten sluiten op jouw privéomstandigheden / gezinssituatie. Bij Arriva kun je de opleiding tot machinist volgen. Wij betalen de opleidingskosten. Ook krijg je al salaris tijdens de opleiding. Nadat je je opleiding hebt afgerond, kun je kiezen uit een parttime- of fulltime contract.

  Uren per week
  24-36 uren
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur in opleiding (BBL)

  Zin om een nieuwe loopbaan te starten als buschauffeur in Limburg? Dan is dit je kans – stap in! In ons BBL traject leiden we je in circa 3 maanden op tot buschauffeur. Vanaf dan ga je zelfstandig met de bus op pad. Naast jouw werk ga je nog circa 9 maanden 1 dag per week naar school om jouw MBO2 diploma te halen. Zo maken we jou een jaar lang wegwijs in ons mooie vak. Een leertraject dat je geen cent kost, maar waarvoor we je zelfs keurig betalen. Mooier kan niet, toch?

  Uren per week
  24-36 uur
  Locatie
  Limburg
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Maastricht (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de levendigheid van de stad Maastricht? Zoals b.v. tijdens een vroege dienst: Maastricht "ontwaakt"...de opkomende zon boven de Maasbruggen, de meeuwen die voor je voorruit uit vliegen, de duiven die nog lekker tussen de kasseien kunnen knabbelen, een 1e voorzichtig geopende huisdeur met een hoofd dat er omheen kijkt hoe het weer is, de 1e fietser, de 1e auto.....en een uur later...bruist de stad van Levendigheid. En ben je daarbij graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Maastricht iets voor jou!

  Uren per week
  24-36 uur
  Locatie
  Maastricht
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Margraten (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de schilderachtige omgeving van Margraten? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Margraten iets voor jou!

  Uren per week
  24-36 uur
  Locatie
  Margraten
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Heijen (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Heijen en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Heijen iets voor jou!

  Uren per week
  24-36 uur
  Locatie
  Heijen
  Naar vacature
 • Bus

  Buschauffeur Herten (parttime/fulltime)

  Wil je elke dag genieten van de prachtige omgeving in Herten en omstreken? Ben je graag in contact met mensen en breng je ze graag veilig en comfortabel van A naar B? Dan is buschauffeur in Herten iets voor jou!

  Uren per week
  24-36 uur
  Locatie
  Herten
  Naar vacature
Treinlogo van Arriva (a DB company) met op de achtergrond een trein die door een groen landschap rijdt.

Als de laatsten naar huis gaan, gaan de eersten aan de slag. Samen met meer dan duizend collega's. Van Eijsden tot Nijmegen.

Arriva in Limburg