Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?

Treinmachinist iets voor jou?

Dit is jouw kans!

Als machinist (v/m) bij Arriva draag jij bij aan duurzame mobiliteit in de regio. Jij zorgt ervoor dat reizigers met de trein op pad kunnen naar school, werk, om te shoppen of vrienden/familie te bezoeken. Je werk biedt zekerheid. Je werkt volgens een rooster waarop je zelf invloed hebt. Zo kun je je rooster beter aan laten sluiten op jouw privéomstandigheden / gezinssituatie. Bij Arriva kun je de opleiding tot machinist volgen. Wij betalen de opleidingskosten. Ook krijg je al salaris tijdens de opleiding. Nadat je je opleiding hebt afgerond, kun je kiezen uit een parttime- of fulltime contract.
Een icoon van een hand die munten in de lucht gooit.

Goed salaris

Vanaf dag 1, al tijdens jouw opleiding, ontvang je salaris.

Icoon van een afstudeermuts.

Opleiding

Wij betalen jouw opleiding. In circa 6 maanden haal je jouw bevoegdheid om zelfstandig treinen te rijden. Gedurende de opleiding krijg je meteen salaris. Let op: Voor de opleiding is het nodig fulltime beschikbaar te zijn.

Mannelijke treinmachinist met zonnebril op glimlacht, op de achtergrond staan nog twee treinmachinisten.

De opleiding

De eerst mogelijke opleiding start in september 2024 in Reuver. Jouw opleiding tot machinist duurt circa 6 maanden. Arriva betaalt jouw opleiding. Gedurende de opleiding krijg je gelijk salaris. Let op: Voor de opleiding is het nodig fulltime (36 uur) beschikbaar te zijn. Vakantieverlof opnemen gedurende deze periode is niet mogelijk, losse verlofdagen zijn bespreekbaar.

De functie

In de functie van treinmachinist ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig en veilig besturen van onze treinen.

Wie zoeken wij?

Jij bent in staat om zelfstandig te werken. Daarbij steun je op goede communicatieve vaardigheden als je contact legt met je collega’s. Jij bent opgeleid om de trein volledig onder controle te hebben. Je hebt daarbij altijd oog voor de veiligheid.

Wat bieden we jou?

Je maakt deel uit van een team van machinisten. Het is een hechte groep. Je gaat op informele manier met elkaar om. Het team bestaat uit collega’s met jarenlange ervaring en collega’s die, net als jij, net zijn gestart. Samen sta je voor deze klus.
Een jonge vrouwelijke treinmachinist zit op een bank in café.

Ik zit met een dikke grijns achter het paneel. ‘Yes’ Ik heb het gedaan. En hier zit ik dan. Ik maak deel uit van de Arriva familie.

Nicky - Machinist