Direct naar inhoud

Wil jij zorgen voor een prettige en veilige reis voor onze passagiers? Dan is dit de functie voor jou!

Roermond & Nijmegen

Jij bent het visitekaartje van Arriva. Als medewerker service en veiligheid sta je namelijk direct in contact met de reiziger. Een veilige en prettige reis staan bij jou centraal. Je bent zichtbaar op het station en helpt onze machinisten en stewards BOA-OV bij lastige situaties in onze treinen. Bij calamiteiten sta jij paraat om te helpen en zorg je dat de veiligheid gegarandeerd wordt. Jij helpt onze reizigers zo goed mogelijk verder. Jij draagt bij aan een veilige sfeer in de trein voor onze reizigers én voor je collega's.

Volledige opleiding

De opleidingskosten worden volledig door Arriva betaald

Vanaf dag 1 salaris

Een volledig betaalde opleiding en een goed salaris vanaf de start van de opleiding

Standplaats zo dicht mogelijk bij huis

Wij zoeken medewerkers voor de standplaats Roermond of Nijmegen en wij proberen iemand altijd op de standplaats te plaatsen die zo dicht mogelijk bij huis is.

Stewards Limburg

Het opleidingstraject

Het opleidingstraject start in januari 2023, duurt circa 5 maanden en wordt betaald door Arriva.

Wie zoeken wij?

Als medewerker service en veiligheid treedt je preventief en de-escalerend op. Zo zorg je ervoor dat de veiligheid van onze reizigers en je collega’s niet in het geding is of kan komen.

Dit mag je van ons verwachten

Je werkt samen met een hechte groep collega’s die op een informele wijze met elkaar omgaan. Je kunt op elkaar rekenen. In het team werken collega’s, die net als jij, pas zijn gestart en ook ervaren collega’s, die al jaren in het vak zitten.

Ben je enthousiast?

Laat ons zo snel mogelijk iets weten!

Sollicitatieproces

E-assessment

Nadat jouw sollicitatie is beoordeeld ontvang je een uitnodiging voor een e-assessment. Bij een goede score op dit E-assessment, nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Je eerste gesprek

Daarin vertel je ons waarom jij Medewerker Service & Veiligheid bij Arriva wilt worden.

Psychologisch onderzoek

De volgende stap is een psychologisch onderzoek. Jij krijgt daarvoor een (online) vragenlijst en een uitnodiging voor een gesprek met een psycholoog. Een capaciteitentest maakt ook deel uit van het onderzoek. Daarmee meten we onder andere je reactiesnelheid. Voor het gesprek en de capaciteitentest ga je naar de locatie van het psychologisch instituut.

Medisch onderzoek

Na een positieve uitslag van het psychologisch onderzoek mag je door naar de medische keuring. Dit wordt uitgevoerd door een keuringsarts. Er wordt getoetst of er medische belemmeringen zijn om het vak (veilig) uit te oefenen.

VOG

Als laatste: de VOG. Met behulp van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) komen we te weten of jouw (justitiële) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van je nieuwe functie als Medewerker Service & Veiligheid.