Direct naar inhoud

Een baan waar beweging in zit

en jij je soepel door de wereld manoeuvreert.

Ben jij een gastvrije flexibele chauffeur en op zoek naar een zelfstandige afwisselende baan waarbij je mensen een plezierige en veilige reis wilt verzorgen, dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor onze vestiging in Maastricht. We bieden plekken aan nieuwe collega’s die al in het bezit zijn van hun rijbewijs D, code 95 en bestuurderskaart.
TeamArriva Team
Buschauffeur handen aan het stuur

Elke dag stap ik als buschauffeur van Arriva met een lach achter het stuur. Mensen ontmoeten, begroeten en veilig naar hun bestemming brengen; ik doe mijn werk graag.

Carola Roufs - Buschauffeur

Functie inhoud

Je bent dé gastheer of gastvrouw op de bus en je vindt het leuk om reizigers te vervoeren.

Wie zoeken wij?

Je wilt wisselende diensten draaien en vindt het belangrijk dat de reiziger tevreden en veilig op de plek van bestemming komt. Je werkt zelfstandig maar collegialiteit vind je ook belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Allereerst bieden we jou een gave baan waarin je met een groot voertuig rijdt en omgaat met een breed publiek. Mooie arbeidsvoorwaarden horen daar ook bij.

Ik kan twee passies heel mooi combineren in dit beroep; het rijden met een groot voertuig en het omgaan met verschillende soorten mensen.

Jurgen Denekampen - Buschauffeur