Direct naar inhoud

De reisbeleving van reizigers zo aantrekkelijk mogelijk maken

Hé Innovatiemanager! Heb jij een duidelijke visie op mobiliteit van morgen en altijd oog voor de behoefte van de reiziger? Werk je graag bij een organisatie waar jouw rol van maatschappelijke waarde is en waar je jouw strategische (innovatie)competenties kan inzetten? Lees dan snel verder!

Werk van grote maatschappelijke waarde

Het is vrijdagochtend, vaak een wat rustiger moment van de week. Behalve vandaag; je agenda is goed gevuld. Je hebt nog 10 minuten voor het eerste overleg en je pakt een kop koffie. Je neemt een slok en met een goed gevoel bedenk je dat je vandaag alweer bijna een jaar in dienst bent als Innovatiemanager bij Arriva, en dat je in dat jaar veel hebt bereikt.

Jouw baan biedt je iedere dag nieuwe uitdagingen. Mobiliteit is een veelomvattend onderwerp, niet eenvoudig te overzien of te voorspellen. Deze uitdaging ben je aangegaan door samen met je team een methode te ontwikkelen die jullie real-time inzicht geeft in de reizigersbeleving. Daardoor weten jullie nu op welke gebieden Arriva verder kan optimaliseren. In het directieoverleg presenteerde je de resultaten die je hebt verkregen door deze methode. Je hebt bijvoorbeeld op basis van een pilot - in samenwerking met de regio - in relatief korte tijd een innovatieve toepassing ontwikkeld op het gebied van on-demand mobiliteit. Daarmee heb je meer reizigers uit de buitengebieden weten te trekken. Je hebt de directie ervan weten te overtuigen dat er meer moet worden geïnvesteerd in on-demand concepten, aangezien deze innovatie er mede voor heeft gezorgd dat de autonome groei van Arriva dit jaar met ruim 2% is toegenomen.

Innovatie heeft binnen Arriva het afgelopen jaar echt een vlucht genomen, opdrachtgevers en reizigers merken duidelijk dat er meer wordt geïnvesteerd. Dit bewijst eens te meer dat je succesvol bent in jouw functie, en dat geeft je veel voldoening. Jouw werk is heel creatief en heeft daarnaast mooie maatschappelijke waarde. Het maakt dat je iedere dag met veel energie aan het werk gaat.

Zo ziet je werkdag eruit

Als Innovatiemanager bij Arriva is het jouw vak om je te verdiepen in de reizigers en om hun reisbeleving zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Dit mag je van ons verwachten

Arriva streeft naar empowerment, waarbij je de vrijheid krijgt om zelfstandig beslissingen te nemen en buiten de gebaande paden te treden;

Wie zoeken wij?

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Innovatiemanager die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

Solliciteren

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature?

Arriva heeft de procedure van werving en selectie volledig uitbesteed aan Effectus-HR. Uiteraard betreft het wel een dienstverband bij Arriva.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je solliciteren? Klik dan de knop "solliciteer direct". Voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Esther de Jager (consultant Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15518203.

Solliciteer direct