Direct naar inhoud

Arbeidsvoorwaarden

Bij Arriva lever je vakwerk voor onze reizigers. Jouw werk heeft een grote maatschappelijke waarde. We bieden je daarom graag aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waarmee we jouw waarde voor ons onderstrepen.
Buschauffeur in de bus

Investeren in onze medewerkers

Gezond, betrokken & gemotiveerd

Zo vinden wij het bijvoorbeeld van groot belang dat iedereen die bij ons werkt de mogelijkheid heeft om dat op een gezonde, betrokken en gemotiveerde manier te doen.
Vanuit die gedachte investeren wij op vele manieren in onze medewerkers, in hun ontwikkeling en inzetbaarheid.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een goed salaris conform cao OV, cao MuMo of APN-contract (dit is afhankelijk van de functie en regio waar je aan de slag gaat)
  • Mogelijkheden om invloed uit te oefenen op je rooster/werktijden
  • Volop trainingen en (rij-)opleidingen
  • Toegang tot de Arriva Academy voor persoonlijke ontwikkeling en/of ontwikkeling in je functie
  • Korting op je zorgverzekering
  • De Arriva Vrij Vervoerpas: gratis reizen in alle bussen en treinen van Arriva
Onze vacatures

cao OV, cao MuMo, APN contract

cao OV en cao Multimodaal (MuMo)

Het grootste deel van onze medewerkers zijn buschauffeurs, machinisten, stewards en toezichthouders.

Afhankelijk van de regio waar je gaat werken, profiteer je van de voorwaarden zoals vermeld in de cao OV of de cao Multimodaal. Vanzelfsprekend zijn in beide cao’s de vakantie- en verlofdagen en onregelmatigheidstoeslagen goed geregeld. Ook krijg je bij beide cao’s een eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

APN-contract

Daarnaast kent Arriva een eigen arbeidsvoorwaardenpakket voor staf- en managementfuncties. Op basis van een 40-urige werkweek heb je dan minimaal 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, een dertiende maand en in verschillende functies krijg je een leaseauto. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, een opleiding te doen of training te volgen.

Leuke extra’s

Andere secundaire arbeidsvoorwaarden bij Arriva zijn 10% korting op de zorgverzekering, een bedrijfsfitness-regeling, een sociaal fonds en een Arriva Personeelspas. Met deze pas kan je gratis reizen met alle bussen en treinen van Arriva. Binnenkort krijg je diezelfde mogelijkheden maar dan worden ze beschikbaar voor jou als Arriva medewerker met de gemakkelijk reis-app glimble.