Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Buschauffeurs Griffin en Vera staan in hun Arriva-uniform lachend voor hun bus waarop staat '1 Arriva'.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Arriva lever je vakwerk voor onze reizigers. Jouw werk heeft een grote maatschappelijke waarde. We bieden je daarom graag aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden waarmee we jouw waarde voor ons onderstrepen.
Buschauffeurs Griffin en Vera staan in hun Arriva-uniform lachend voor hun bus waarop staat '1 Arriva'.

Investeren in onze medewerkers

Gezond, betrokken & gemotiveerd

Zo vinden wij het bijvoorbeeld van groot belang dat iedereen die bij ons werkt de mogelijkheid heeft om dat op een gezonde, betrokken en gemotiveerde manier te doen.
Vanuit die gedachte investeren wij op vele manieren in onze medewerkers, in hun ontwikkeling en inzetbaarheid.

Wat kun jij van ons verwachten?

  • Een goed salaris conform cao OV, cao MuMo of APN-contract (dit is afhankelijk van de functie en regio waar je aan de slag gaat)
  • Mogelijkheden om invloed uit te oefenen op je rooster/werktijden
  • Mogelijkheden om werk-privé goed op elkaar af te stemmen.
    Recent verruimden we onze (bijzonder) verlofmogelijkheden met fertiliteitsverlof, rouwverlof, regenboogverlof, gendertransitieverlof en diversiteitsdagen.
  • Volop trainingen en (rij-)opleidingen
  • Toegang tot de Arriva Academy voor persoonlijke ontwikkeling en/of ontwikkeling in je functie
  • Korting op je zorgverzekering
  • Vrij reizen (ook privé), in alle bussen en treinen én met de deelfietsen van Arriva, door gebruik te maken van reisapp glimble.
Onze vacatures

cao OV, cao MuMo, APN contract

cao OV en cao Multimodaal (MuMo)

Het grootste deel van onze medewerkers zijn buschauffeurs, machinisten, stewards BOA-OV en medewerkers Service & Veiligheid.

Afhankelijk van de regio waar je gaat werken, profiteer je van de voorwaarden zoals vermeld in de cao OV of de cao Multimodaal. We bieden mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
Vanzelfsprekend zijn in beide cao’s de vakantie- en verlofdagen en onregelmatigheidstoeslagen goed geregeld. Ook krijg je bij beide cao’s een eindejaarsuitkering. Verder zijn er voldoende mogelijkheden om een opleiding of training te volgen via de Arriva Academy.

APN-contract

Daarnaast kent Arriva een eigen arbeidsvoorwaardenpakket voor staf- en managementfuncties. Op basis van een 40-urige werkweek heb je dan 30 vakantiedagen, een persoonlijk ontwikkelbudget, een dertiende maand. Afhankelijk van je functie zijn er verschillende mobiliteitsmogelijkheden. In Arriva’s mobiliteitsbeleid staat duurzaamheid voorop. Daarnaast is er een regeling voor een thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding én volop mogelijkheden om een opleiding te doen of training te volgen.

Leuke extra’s

Zijn een collectieve zorgverzekering, een bedrijfsfitness-regeling en een sociaal fonds. We hebben een groep - Young Arriva- waarin jonge medewerkers (t/m 35) verenigd zijn en allerlei activiteiten organiseren.